French artist Daniel Buren has turned the Fondation Louis Vuitton into a giant kaleidoscope for his latest installation, Observatory of Light.

Fondation Louis Vuitton, the Frank Gehry-designed building home to the LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton conglomerate, got a major pop of color. French conceptual artist Daniel Buren covered the building in a cascade of colorful filters as part of an installation aptly named “L’Observatoire de la lumière” or “Observatory of Light.”

The 3,600 sheets of glass that make up the outer sails of the 2014 building — designed by Frank Gehry — now have an extra colorful coating, which filters the light entering and bouncing off the structure.

Reflections inside the space will change in form depending on the time of day and the season.

Bernard Arnault, President of the Fondation Louis Vuitton, remarked in a statement shared by the group, “Daniel Buren has designed a grandiose project, pertinent and enchanting, the result of a real dialogue with Frank Gehry and his building.”

Built by LVMH in 2006, Fondation Louis Vuitton primarily serves as an art museum and cultural center in Paris. The building’s audacious design features twelve “sails” formed of 3,600 pieces of glass. Buren’s installation will play with the sails’ reflections, transparencies, and contrasts with thirteen select colors staggered across the building.

Having worked with the artist in the past, it’s no wonder that Louis Vuitton tapped Buren for the innovative project. In fact, the “Observatory of Light’s” checkerboard pattern might remind you of previous Louis Vuitton collections. During his reign, Marc Jacobs enlisted Buren to curate the set for Louis Vuitton’s Spring 2013 presentation, which featured four escalators juxtaposed by a yellow and white chessboard.